4 populära mobilappar för fiskare

Vi lever i en tid där hela samhället går mot digitalisering. Oavsett vad man håller på med på jobbet eller fritiden, gör man det idag framför skärmar. Detta kan låta som en tråkig utveckling, men faktum är att denna utveckling på många sätt har fört oss närmare varandra.

Fishbrain Appens popularitet

Idag finns det till exempel appar och sociala nätverk för vad man än är intresserad utav. Numera kan man med sitt fiskeintresse till exempel lära känna nya människor och knyta band till likasinnade entusiaster inom fiske, även om de är på andra sidan jordklotet.

Fishbrain vill växa fort

Nya sociala nätverk

Fishbrain för fiskareVi vet alla hur sociala nätverk som Facebook, Twitter och Instagram har förändrat världen och fört oss närmare varandra. Vi kan uppdatera vår vänskapskrets om vad vi gör varenda dag. Vi kan låta folk veta när vi är i närheten och bestämma träffa på sekunden.

Tänk om det fanns något liknande anpassat för oss fiskare. Du har säkert gissat det, men det finns det såklart! Fishbrain är som en blandning av Instagram och Facebook, specifikt för fiskare.

Fishbrain app för fiskareDenna app är helt gratis. IPhone och Android finns att köpa på nätet om du inte har en smartphone redan. Sedan är det bara att ladda ner appen.

På denna sida kan du läsa om 4 speciellt uppskattade mobilappar när det kommer till fiske och fiskare. Vi har dock här valt att fokusera på den absolut klarast lysande stjärnan på himlen av appar för fiske. Först och främst skapar du en profil, precis som med vilket annat socialt nätverk som helst.

Fishbrain app med GPS

Sedan taggar du genom mobilens GPS vart du befinner dig. Utifrån detta kan du lägga till vänner, uppdatera dina senaste fångster och knyta nya band med fiskare från hela världen. Varför inte använda appen till att få tips av lokalbefolkningen inför din nästa fiskeresa?

En kommentar

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *