Om

Här på fiskedepan.se skriver vi om fiske som är en stor hobby bland svenskarna. Kanske metade du från en eka med föräldrarna som barn och väckte på så sätt ditt fiskeintresse? Eller du kanske är en människa som gillar att vistas i naturen rent allmänt och ser fisket som en del av naturupplevelsen?

I båda fallen har du kommit rätt! Här kan du läsa om fiske till vardags och fiske som sport. Och även om fiskeutrustning som finns att införskaffa. För många fiskare så är fisket en form av avkoppling och ett tillfälle att njuta av stillheten som finns vid vattnet och ute i naturen.

Lockas du av snabba napp så kan du istället besöka en fiskedamm med fisk som har planterats i för sportfiskeändamål. I dag så finns det många möjligheter att införskaffa en fiskeutrustning. Förutom fisketillbehörsbutiker som funnits länge så är det vanligt idag att man köper sin fiskeutrustning på nätet.

Är du medlem i en fiskeförening eller en sportfiskeklubb så brukar det finnas möjlighet att handla fiskeutrustning med medlemsrabatt. Detta brukar även gälla fiskekort som är ett krav för att få fiska på många ställen. Ett fiskekort brukar vara giltigt i mellan en halv dag upptill ett helt år.

Fortsätter du läsa på sidan så kommer du få fler tips och råd kring fiske…